Ten revigorat cu măști faciale - impreuna cu prietenii-


Bine ati revenit pe blogul meu!

Inca  am mai avut cateva produse de testat de la evenimentul din Ianuarie de la Galati ,  despre care va voi vorbi astazi.  Este vorba despre  3 masti faciale 7Th Heaven pe care le-am testat cu drag si nerabdare. 

Dupa parerea mea ,  fiecare femeie  cred ca ar trebui sa  aplice o masca de revigorare si tonifiere a tenului , macar o data pe saptamana. Te relaxeaza profund , si uiti de tot (macar in cele 15 minute cat masca isi face treaba). Gasirea unei masti potrivite pentru tenul tau , poate face minuni .
 Acelasi lucru il spun si despre mastile de la 7th Heaven , sunt super revigorante , tonifiante , hranitoare si calmante  si cel mai are atuu ,  este ca se gasesc in numeroase sortimente , pentru orice problema a tenului si pot fi folosite foarte usor , de exemplu : o aplici  in timp ce te uti la un film , si te relaxezi . 





O sa incep de la dreapta la stanga , in functie de cum le-am folosit .
Masca cu Argila Glaciara , a spart gheata , prima folosita  , placuta si interesanta. Contine ingrediente de baza ,cum ar fi :  argila glaciara , zmeura glaciara si struguri rosii. Foarte potrivita pentru tenul gras , asa cum il am si eu , lasa efect matifiant si purificator , si cel mai important curata porii  plini de sebum. Argila isi face treaba de minune la un astfel de tip de ten. Masca se aplica usor , se gaseste sub forma de servetel , imbibata in solutia activa. Efectul este placut , fața se simte rece si fresh. Mi-a placut tare mult. 



Urmatoarea  masca este Masca peel-off cu Arbore de Ceai , facuta special pentru curațarea tenului. 
Curata celulele moarte , impuritatile ,  si face loc unui strat nou epidermic. 
Ingredientele de baza sunt: arborele de ceai ,hamamelis si  floarea de salcie . Se afla in consistenta fluida in plic  si se aplica pe fata in strat subtire ,  cu ajutorul unei pensule  sau chiar cu degetele. Timpul necesar de astepare este de 20 minute, in care masca isi joaca rolul cum trebuie. Se usuca usor pe ten , iar  la final se aduna de pe fata printr-o actiune de ”decojire” ,si se clateste cu apa. Poate fi folosita pe toate tipurile de ten . Tenul ramane curat , fara impuritati sau corpi straini. Este necesara o astfel de masca , cel putin o data pe saptamana , pentru a ajuta tenul sa respire si a-i oferi vitalitate. 



Ultima , dar nu cea din urma Masca textila cu Argila Braziliana , delicata si frumos mirositoare , se aplica usor pe fata , sub forma de servetel cu decupaje in zona ochilor , nasului dar si gurii. Ingredientele de baza sunt: avocado si namol brazilian. Toata lumea stie despre avocado ca este bogat in nutrienti iar namolul brazilian plin de magneziu care ajuta la stimularea  si curatarea dermului. Se tine pe fata circa 10-15 minute , timp in care simti de la inceput cum tenul se incarca cu energie si vitalitate. Dupa ce au trecut cele 15 minute , se da masca jos, se maseaza putin tenul si se clateste cu apa din abundenta.  Lasa tenul curat iar substantele din aceasta protejeaza pielea  de factorii externi . 


Mastile acestea ,dar si alte sortimente  le gasiti in magazinele online 7th Heaven  , dar si in toate supermarket-urile , la preturi foarte bune ,raportandu-se la calitatea lor. 

SPOR LA CUMPARATURI . :)


Voi ati incercat vreuna dintre mastile 7th Heaven? 


Etichete: