Artrisalm - fără dureri articulare

Bun gasit !

Stim cu toții cat de mult se accentueaza durerile articulare , mai ales in aceasta perioada  rece. Cand credeam ca a trecut iarna, si scapam de raceli , dureri de spate , si dureri de oase, uite ca aproape am ajuns la sfarsitul lui Martie , si zapada si frigul inca ne da mari batai de cap. 
Sper sa vina cat mai repede primavara , pentru ca nu ma impac cu frigul  asta absolut deloc. Am si eu cateva probleme care se resimt mai mult in perioadele reci. Mai exact ceva durere de coloana , problemă dobandita din timpul sarcinii , din pricina greutatii , etc. 
Ma bucur ca am fost aleasa sa testez un flacon cu pastilute pentru dureri articulare de la Brander . Vă spun ca le-am primit cu tot dragul si au picat la țanc in aceasta perioadă.
Nu am mai incercat niciodata acest gen de pastile , ce contin plante indiene , ingrediente naturale , care vindeca organismul in mod natural. In flacon se gasesc 100 de tablete  de culoare verde inchis , cu miros specific de plante. 



Artrisalm , de la Ayurmed  , este un supliment alimentar 100 % natural . 

Conține plante medicinale ayurvedice , care ajuta la vindecarea organismului in mod natural si contribuie la sanatatea articulatiilor si rezistenta oaselor. 
Substanțele bioactive din plante , contribuie la scaderea durerii si a inflamatiei la nivelul articulatiilor. 
Produsul contine  proprietăti detoxifiante, astfel procesele de eliminare a toxinelor se face natural. Produsul este si un bun ajutor in cresterea imunitatii cu rolul de a proteja organismul. 
Este recomandat  in toate tipurile de dureri , in modificari articulare , inflamator sau po fi st traumatice. Durerile pot fi datorate in urma unor afectiuni inflamatoare , sau a unor traumatisme articulare.
 Durerile articulare sunt sensibile la atingere si se resimt la schimbarile meteorologice ( scaderile de temperatura , umezeala , presiunea atmosferica) . 

Cu ce ne ajuta pastilele Artrisalm

- contribuie la mentinerea stării de sănătate a articulațiilor ,
- are efect revigorant si antistres ,
- diminueaza durerile si disconfortul activităților fizice intense . ( munca fizica , efort suprasolicitant) .

Este recomandat atat tinerilor cat si persoanelor in varsta. 

Modul de administrare : 1-2 comprimate de 3 ori pe zi, dupa servirea meselor principale. Pentru rezultate vizibile , trebuiesc administrate cel putin 30 zile. Eu le consum de aproape 30 de zile si micile mele probleme articulare ,  cu spatele si partea stanga din șold , s-au diminuat , si le simt mult mai rar. 

Produsul il gasiti si pe site , la pretul de 14,90 lei , redus de la 20,00 lei. Reducerea este valabila exclusiv pentru comenzile online,  pana la data de 31.03.2018 . 


Ce părere aveti despre acest produs? L-ati încerca? 

Etichete: